Schoolpraat Podcast S03E02

Kunskapsskolan Community Nederland duikt de (podcast) studio in!

Schoolpraat is een serie podcasts van de Kunskapsskolan Community Nederland. Waarin bestuurders, schoolleiders en docenten praten over gepersonaliseerd onderwijs en leerlingen optimaal voorbereiden op de snel veranderende wereld. Niet kijkend in een glazen bol maar met verhalen uit de dagelijkse praktijk. Want veranderen kan NU!

Wil je niets missen? Abonneer je dan gratis op de Schoolpraat podcast via jouw eigen favoriete podcast platform.

In deze nieuwe aflevering:

S03E02: Kunskapsskolan en de essentie van onderwijskwaliteit

Deze Schoolpraat gaat over onderwijskwaliteit. Met twee bijzondere gasten: Kenneth Nyman en Christian Wetell, respectievelijk Director International Operations of Kunskapsskolan en Director of Education of Kunskapsskolan in Stockholm. Beiden waren recent in Nederland ter gelegenheid van het Kunskapsskolan Community Event op 7 oktober in Amsterdam.

Schoolpraat had met hen – in het Engels – een even openhartig als diepzinnig gesprek over de essentie en doorontwikkeling van het Kunskapsskolan EDucation program, over onderwijskwaliteit en de transities op scholen in verschillende delen van de wereld. En over hun plezierige ervaringen binnen het Nederlandse onderwijs.

Dit is de tweede en laatste Schoolpraat aflevering in verband met het Kunskapsskolan Community event. Beluister ook de eerste, waarin Kunskapsskolan founders Cecilia Carnefeldt en Torbjörn Bindekrans openhartig praten over hun beider ervaringen en uitdagingen bij het ontwikkelen van Kunskapsskolan onderwijs in de afgelopen ruim 20 jaar.

Luister hier naar de podcast

Deel binnen je eigen netwerk: