Ben jij een expert op het gebied van Wiskundedidactiek? Heb je een grondige kennis van de vakinhoud in de onderbouw van het VO? Kun jij denken in leerlijnen en heb je affiniteit met doelgericht leren? En laat je klantgerichtheid zien in het ondersteunen en coachen van docenten? Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag voor 8-16 uur per week als Vakdidactisch expert Wiskunde in een team dat gepersonaliseerd leren mogelijk maakt? Lees dan nu verder!

Team Curriculum & Expertise

De Vakdidactisch expert Wiskunde is onderdeel van team Curriculum & Expertise. Het team is verantwoordelijk voor de structuur, vorm en inhoud van de leerdoelen en de leermiddelen die aangeboden worden via onze Learning Portal. Daarnaast draagt het team vanuit zijn expertise bij aan de verdere professionalisering en ondersteuning van docenten. Dit gebeurt via webinars, e-learning modules en coaching op locatie.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van de Vakdidactisch expert Wiskunde?
 • Het bieden van didactische ondersteuning aan docenten voor wat betreft het gebruik van de leerdoelenstructuur en leermiddelen binnen het kader van gepersonaliseerd leren dat Kunskapsskolan Nederland hanteert.
 • Het plegen van onderhoud aan de Learning Portal voor wat betreft de content van Wiskunde.
 • Het ontwikkelen van nieuwe leermiddelen ter verbetering van de huidige leerlijn.
 • Het betrekken van Wiskundedocenten van onze scholen bij de (door)ontwikkeling van de online leermiddelen voor het vak Wiskunde.
Wat vragen we van jou?
 • WO werk- en denkniveau.
 • Ervaring in Wiskunde op zowel vakinhoud als didactisch vlak, opleiding Wiskunde/lerarenopleiding is een pré.
 • Ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal is een pré.
 • Affiniteit met Onderwijskunde en gepersonaliseerd leren.
 • Curriculumbewustzijn.
 • Goede beheersing van Nederlandse taal.
 • Gestructureerd, nauwkeurig en analytisch sterk.
 • Klant- en resultaatgericht en communicatief vaardig.
Wat bieden wij jou?
 • Een functie voor 8-16 uur per week, bij voorkeur op freelance-basis.
 • Een overeenkomst voor de duur van 12 maanden;
 • Geïnspireerde en betrokken collega’s.

Ons kantoor bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Ons kantoor is uitstekend te bereiken met het ov en de auto, maar momenteel werken we voornamelijk vanuit huis.

Reageren op deze vacature?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Vakdidactisch expert Wiskunde en wil je ook graag jouw bijdrage leveren aan gepersonaliseerd leren? Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via
solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Vakdidactisch expert Wiskunde’.

Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature, neem dan contact op met Judith Ligtvoet of Brenda Docter via 085 112 0000.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.

Deel binnen je eigen netwerk: