Blink jij uit in het schrijven van instructieve en inspirerende teksten? Weet je deze tekst aantrekkelijk te maken door inzet van media? En laat je je creativiteit zien in het bedenken van verschillende werkvormen? Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag voor 32 uur per week als Auteur digitale leermiddelen in een team dat gepersonaliseerd leren mogelijk maakt? Lees dan nu verder!

Wat zijn de verantwoordelijkheden van onze Auteur digitale leermiddelen?
  • Allround ontwikkelen van online leermiddelen (voor alle vakken);
  • Aansprekende, creatieve en duidelijke teksten schrijven;
  • Lesmateriaal aantrekkelijk maken door gebruik van bestaand(e) beeld en media;
  • Bedenken van verschillende werk- en oefenvormen;
  • Vanuit didactisch oogpunt het lesmateriaal op niveau differentiëren.
Wat vragen we van onze Auteur digitale leermiddelen?
  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Affiniteit en ervaring met E-learning;
  • Onderwijskundige opleiding en/of ervaring is een pré, maar ook een opleiding voor Journalistiek, Communicatie of Psychologie volstaat;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal;
  • Uitstekende schrijfvaardigheid: duidelijk en bondig;
  • Gestructureerd, nauwkeurig en analytisch sterk;
  • Pro-actief en resultaatgericht.
Wat bieden wij onze Auteur digitale leermiddelen?
  • Een functie voor 32 uur per week;
  • Een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging;
  • Een inspirerende op onderwijs gerichte werkomgeving;
  • Een groene en gezellige werkplek op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag;
  • Goed bereikbaar met zowel OV als met de auto (gratis parkeren).
Reageren op deze vacature?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Auteur digitale leermiddelen en wil je ook graag jouw bijdrage leveren aan gepersonaliseerd leren? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief!

Deze kun je sturen naar: solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Vacature Auteur digitale leermiddelen’. Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature, neem dan contact op met Saffloer Mohaupt of Laura Borrias via 085 112 0000.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.

Deel binnen je eigen netwerk: