Doel van de functie

Als medewerker van de redactie ondersteuningsploeg zorg je ervoor dat alles wat de leermiddelenontwikkelaars aanleveren voor de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en economie goed in onze Learning Portal komt te staan.

Veel Nederlandse scholen willen zich ontwikkelen richting gepersonaliseerd leren. Kunskapsskolan Nederland biedt een integrale aanpak en ondersteuning aan scholen aan waarin verschillende tools gehanteerd worden. Eén van deze tools is ons digitale platform (de Learning Portal). De Learning Portal bevat een georganiseerde, vaste structuur van leerdoelen met bronnen en opdrachten waarmee de leerling zijn persoonlijke doelen kan behalen. Met de Learning Portal hebben Nederlandse leerlingen een keuze in het digitaal leermateriaal en kunnen ze ‘anyplace, anywhere, anytime’ leren op de manier die het beste bij hen past. In de Learning Portal ontwikkelen wij steeds nieuw leermateriaal voor de elf basisvakken van het Nederlandse voortgezet onderwijs (VO).

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?
 • Je geeft feedback op de binnengekomen content op spelling en opmaak;
 • Je bewaakt de rechten van binnenkomend beeldmateriaal van onze leermiddelenontwikkelaars;
 • Je beantwoordt vragen die binnenkomen via de helpdesk;
 • Je overlegt waar nodig met de ontwikkelaar van het materiaal;
 • Je past de binnengekomen content aan aan onze huisstijl.
Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die het leuk vindt om in een dynamisch team te werken en goed contact te onderhouden met leermiddelenontwikkelaars. Hierbij beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Accuraat kunnen werken, je hebt oog voor detail;
 • Affiniteit hebben met online systemen;
 • Zelfstandig kunnen werken en eigen initiatief kunnen nemen;
 • Snel willen en kunnen (bij)leren en werkzaamheden je snel eigen kunnen maken;
 • Geordend werken zodat je overzicht houdt over de verschillende taken;
 • Pré: je hebt een achtergrond in, of affiniteit met de vakken aardrijkskunde, geschiedenis en economie.
Wat bieden wij jou?
 • Een flexibele functie tussen de 8 en 16 uur per week;
 • Een groene, nog nieuw ruikende werkplek in Den Haag met een heerlijk biologisch lunchbuffet;
 • Hechte en betrokken collega’s die zich samen inzetten voor gepersonaliseerd onderwijs in heel Nederland;
 • Een leerzame en dynamische omgeving.
Reageren op deze vacature?

Interesse? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief!

Deze kun je sturen naar: solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Redactie Ondersteuningsploeg’, t.a.v. Mark Hobers.
Voor vragen kan je contact opnemen met Mark Hobers of Laura Borrias.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.