Gaat jouw hart sneller kloppen van gepersonaliseerd onderwijs? Weet jij hoe je een team doelgericht moet laten werken? Heb je kennis van en ervaring met de ontwikkeling van online educatieve materialen? Ben jij een kei in de vertaling van strategie naar concrete plannen? Weetje, rekening houdend met de verschillende belangen van stakeholders,tot goede resultaten te komen? Herken je jezelf hierin en wil je graag aan de slag als Manager Curriculum & Expertise in een team dat gepersonaliseerd leren mogelijk maakt? Lees dan nu verder!

Team Curriculum & Expertise

De Manager Curriculum & Expertise (C&E) geeft leiding aan het gelijknamige team, bestaande uit negen vaste collega’s en een flexibele groep studenten voor de ondersteuning . Het team is verantwoordelijk voor de structuur, vorm en inhoud van de leerdoelen en de leermiddelen die aangeboden worden via onze Learning Portal. Daarnaast draagt het team vanuit zijn expertise bij aan de verdere professionalisering en ondersteuning van docenten. Dit gebeurt via webinars, e-learning modules en coaching op locatie.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van de Manager C&E?
 • Leidinggeven: richting en sturing geven aan medewerkers en het op duidelijke wijze toedelen van verantwoordelijkheden. Zorgdragen dat het team beschikt over de juiste capaciteiten en kennis, zodat continuïteit en kwaliteit van het team geborgd is.
 • Ontwikkeling & Innovatie Learning Portal: voorbereiden strategische en tactische besluiten m.b.t. (door)ontwikkeling content van onze Learning Portal en de samenwerking met educatieve uitgevers en andere relevante spelers. Eindverantwoordelijk voor de structuur, vorm en inhoud van de leerstof en -middelen die aangeboden worden.
 • Beleidsontwikkeling & (meerjaren)plan: het opstellen van het uit de strategie en organisatiedoelen voortvloeiende teamplan en meerjarenplan en zorgdragen voor de uitvoering ervan.
 • Kwaliteitsmanagement: zorgdragen dat de ontwikkelde producten & diensten van Kunskapsskolan in lijn zijn met de uitgangspunten van het door ons gehanteerde onderwijsmodel. Sturen op continue verbetering van de kwaliteit van de dienstverlening, producten en bedrijfsprocessen.
 • Dienstverlening aan docenten: het sturen op kwalitatief goede (didactische) vakinhoudelijke ondersteuning aan docenten vanuit team C&E.
 • Projectmanagement: het (laten) managen van projecten zodat deze succesvol worden afgerond.
Wat vragen we van jou?
 • WO werk- en denkniveau;
 • 5-8 jaar ervaring in een leidinggevende positie;
 • Kennis en recente ervaring binnen de onderwijs en/of uitgeversbranche;
 • Je vindt kwaliteit en professionaliteit belangrijk maar hebt ook oog voor het sociale aspect;
 • Je hebt een proactieve en ondernemende houding;
 • Je bent innoverend, kwaliteits- en resultaatgericht;
 • Je bent communicatief vaardig en overtuigend;
 • Je hebt visie op onderwijsontwikkelingen, in combinatie met omgevingsbewustzijn.
Wat bieden wij jou?
 • Een functie voor 32-40 uur per week;
 • Een contract voor 12 maanden, met de intentie tot verlenging;
 • Een inhoudelijk, zeer interessante baan, met mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien naar verschillende functies en rollen;
 • Geïnspireerde en betrokken collega’s;
 • Mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten in een groot, maar hecht team.

Ons kantoor bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Ons kantoor is uitstekend te bereiken met het ov en de auto, maar momenteel werken we voornamelijk vanuit huis.

Reageren op deze vacature?

Zie jij jezelf als onze nieuwe Manager Curriculum & Expertise en wil je ook graag jouw bijdrage leveren aan gepersonaliseerd onderwijs? Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via
solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Manager Curriculum & Expertise’.

Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature, neem dan contact op met Tycho van den Born of Brenda Docter via 085 112 0000.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.

Deel binnen je eigen netwerk: