Onze aanpak

Wij helpen scholen een professionele organisatie en cultuur te ontwikkelen. Met leerdoelgericht onderwijs dat behapbaar is voor de leraren & leerlingen, uitvoerbaar voor de school en betaalbaar voor de samenleving. Met de ambities en talenten van elke leerling als uitgangspunt, waar leraren voldoende tijd hebben om aan elke leerling aandacht te geven.

Onze samenwerking start vanuit de ambitie van een school en is daarmee altijd maatwerk. Zo ontstaat een partnerschap met de mogelijkheden van de school als vertrek- en uitgangspunt. Onderwijs is mensenwerk. De leraar maakt het verschil binnen gepersonaliseerd onderwijs, als vakleraar, algemeen leraar en coach. En als lid van het team, want samenwerking is essentieel.

Dit vraagt veel van de schoolleiding en de noodzaak de leraar de professionele ruimte te bieden die hij hiervoor nodig heeft.

Meer weten over het Kunskapsskolan Educatief Programma (KED)?

Klik hier en leg contact!