Ons fundament

Bij alles in het onderwijs gaat het in feite maar om één vraag: is wat wij nu doen in het belang van de leerling? Om scherp te blijven. Beseffend dat we leerlingen dingen leren voor hun latere leven. In hun werk, persoonlijke bestaan en als onderdeel van de samenleving.

Wij geloven: het leven is wat je er in grote mate zelf van maakt. Daarom vinden wij dat we elke leerling steeds weer opnieuw moeten uitdagen om verder te gaan en om het beste uit zichzelf te halen. Om meer te bereiken dan ze zelf voor mogelijk houden. Vanuit de wetenschap dat elke leerling anders is.

Dus: is wat wij nu doen in het belang van de leerling? Gepersonaliseerd onderwijs helpt om antwoord te geven op die vraag. Betaalbaar voor de samenleving, uitvoerbaar voor scholen, behapbaar voor leraren en leerlingen. En geschikt voor elk kind; het is immers gepersonaliseerd.

Meer hierover weten?

Klik hier en leg contact!