Vacature

Leermiddelenontwikkelaars/Educatieve auteurs Bèta (Biologie, Natuurkunde en Scheikunde)

Doel van de functie

Als leermiddelenontwikkelaar Bèta (biologie, natuurkunde of scheikunde) houd jij je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van leerbronnen en opdrachten. Deze inhoud komt binnen onze Learning Portal voor leerlingen voor vmbo, havo en vwo. Met de leerbronnen in de portal kunnen VO-leerlingen zich de benodigde kennis eigen maken conform de persoonlijk gestelde doelen en daarbij gekozen eigen leerstrategie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

• Je selecteert en bewerkt online bronnen met leerstof en opdrachten.
  • Je ontwikkelt content in de vorm van teksten, opdrachten, leerbronnen en beoordelingsinstrumenten.
  • Je bewaakt de aansluiting van content bij de leerdoelen.
  • Je bewaakt samen met collega’s de kwaliteit en samenhang van de ontwikkelde content voor de portal.

Wat vragen wij van jou?

• Je bent bevoegd en ervaren vakdocent voor Bèta (biologie, natuurkunde of scheikunde), met  ervaring in de havo/vwo bovenbouw.
  • Je bent als docent of educatieve schrijver bezig met het verzamelen, bewerken of zelf creatief ontwikkelen van (digitale) leermiddelen.
  • Je bent ICT-vaardig.
  • Je hart gaat sneller kloppen als je denkt aan de mogelijkheden van gepersonaliseerd onderwijs;
  • Jij kunt projectmatig werken: binnen de gestelde tijd en kaders.
  • Je hebt goede kennis van het examenprogramma.
  • Je bent goed op de hoogte van de huidige (on-/offline) leermiddelen die in onderwijs ingezet kunnen worden.
  • Je bent minimaal 8 uur per week beschikbaar.

Wat bieden we je?

• Mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten in een klein, hecht team.
  • Een groene, nog nieuw ruikende werkplek in Den Haag.
  • Mogelijkheden tot thuiswerken.
  • Hechte en betrokken collega’s die zich samen inzetten voor gepersonaliseerd onderwijs in heel Nederland.
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd op freelance- of 0-urencontractbasis.

Reageren op deze vacature?

Interesse? Wij ontvangen graag je cv en motivatiebrief!

Deze kan je sturen naar: solliciteren@kunskapsskolan.nl t.a.v. Gijs van Hengstum.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen.
Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte zijn onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten, plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of thee’tje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.