Doel van de functie

Als leermiddelenontwikkelaar Economie houd jij je bezig met het ontwikkelen en arrangeren van de inhoud van onze Learning Portal voor leerlingen in de havo en vwo bovenbouw. Met de inhoud in de Learning Portal kunnen VO-leerlingen zich de benodigde kennis eigen maken conform de persoonlijk gestelde doelen en daarbij gekozen eigen leerstrategie.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

In deze functie is het mogelijk om of vanuit kantoor of vanuit huis te werken, dus mocht je niet in de regio Den Haag woonachtig zijn, geen probleem. Alhoewel… Het biologische lunchbuffet is wel een echte aanrader!

 • Je ontwikkelt en arrangeert theoriebronnen, verwerkingsopdrachten en integrale eindopdrachten.
 • Je bewaakt de aansluiting van de leermaterialen op de eindtermen van de examenprogramma’s. Je bewaakt je  eigen effectieve tijdsinzet en voortgang;
 • Je bewaakt samen met collega’s de kwaliteit en samenhang van de ontwikkelde content voor de portal.
Wat vragen wij van jou?
 • Je bent bevoegd en ervaren vakdocent Economie met (bij voorkeur stevige) ervaring in de bovenbouw;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met het verzamelen, bewerken of zelf ontwikkelen van (digitale) leermiddelen;
 • Je hart gaat sneller kloppen als je denkt aan de mogelijkheden van gepersonaliseerd onderwijs;
 • Je bent goed op de hoogte van de huidige (on-/offline) leermiddelen die in onderwijs ingezet kunnen worden;
 • Je kunt projectmatig werken: binnen tijd en gestelde kaders;
 • Je hebt goede kennis van het examenprogramma;
 • Je hebt onderwijskundige kennis van leermiddelenontwerp en ontwikkeling.
Wat bieden wij jou?
 • Een flexibele functie tussen de 8 en 16 uur per week;
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van een groen, nog nieuw ruikende werkplek in Den Haag met een heerlijk biologisch lunchbuffet;
 • Hechte en betrokken collega’s die zich samen inzetten voor gepersonaliseerd onderwijs in heel Nederland.
Reageren op deze vacature?

Interesse? Wij ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief!

Deze kun je sturen naar: solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Vacature Leermiddelenontwikkelaar Economie bovenbouw’, t.a.v. Saffloer Mohaupt.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.