Kunskapsskolan Nederland Congres 2019

‘Gepersonaliseerd onderwijs mogelijk maken’

Voor onderwijsprofessionals die kennis willen maken met gepersonaliseerd onderwijs volgens Kunskapsskolan Nederland

Woensdag 20 maart 2019

Hét congres voor de bezielde onderwijsprofessional

Ben jij een leraar, teamleider, schoolleider of bestuurder uit het po, vo of mbo én ben je geïnteresseerd in gepersonaliseerd onderwijs volgens Kunskapsskolan? Dan ben je van harte welkom op het congres van 20 maart 2019. Dit congres is voor de professionals die uit de onderwijspraktijk komen en die samen met ons de ambitie delen om leerlingen gepersonaliseerd onderwijs te bieden.

• Ben je benieuwd naar wat gepersonaliseerd onderwijs voor jou en je leerlingen kan betekenen?
  • Sta je open om onderwijsprofessionals te ontmoeten met dezelfde interesse en ambitie?
  • Ben je klaar om uitgedaagd te worden om de eerste stappen richting gepersonaliseerd onderwijs te formuleren?

Dan ben je van harte welkom op dit congres!

leerling met confetti

Programma

In de afgelopen 4 jaar hebben meer dan 60 scholen het lef gehad om hun ambities om te zetten in acties. Met succes hebben zij de transformatie richting gepersonaliseerd onderwijs ingezet onder begeleiding van Kunskapsskolan.

De schoolleiders, bestuurders, leraren en leerlingen van deze scholen pakken tijdens het congres het podium om hun ervaringen te delen en jou een eerlijk en echt beeld te geven van het transformatieproces.

Tijdens deze sessies hoor je uit eerste hand:

• Wat gepersonaliseerd onderwijs voor hen betekent;
  • Welke ambitie op gepersonaliseerd leren zij nastreven;
  • Hoe het KED-programma hen helpt structuur, inzicht en overzicht aan te brengen;
  • Wat voor hen nodig is geweest om het onderwijs uitvoerbaar, organiseerbaar en betaalbaar te houden;
  • Hoe zij tot bepaalde keuzes gekomen zijn in hun onderwijs, organisatie en cultuur;
  • Welke uitdagingen zij tegen gekomen zijn en welke resultaten zij nu al zien.

Het congresprogramma bestaat uit verschillende sessies verdeeld over 4 rondes. In elke ronde volg je één sessie. Welke sessies jij volgt, kies je uiteraard zelf.

De sessies worden verzorgd door onderwijsprofessionals die al langere tijd met Kunskapsskolan samenwerken en Kunskapsskolan medewerkers. Zij inspireren je om jouw dromen en gedachten om te zetten in concrete vervolgstappen op het gebied van gepersonaliseerd onderwijs.

Meld je hier aan voor het Kunskapsskolan Nederland Congres.

Profiteer van de groepskorting! Met 5 personen naar het congres is voor 4 personen betalen.

Prijs (incl. btw)
Regular single
Regular 5 personen

Regular single ticket

of een

Regular 5-personen ticket

Locatie en tijd

Het congres vindt plaats op woensdag 20 maart 2019 in Fort Voordorp.

Het adres van het Fort is Voordorpsedijk 28b, 3737 BK Groenekan (Utrecht).

Het congres start om 9:15 uur (inloop vanaf 8:30 uur) en eindigt om 16:30 uur.

Fort Voordorp heeft ruim voldoende, gratis parkeerplekken.
Ook is Fort Voordorp bereikbaar met het openbaar vervoer. Klik hier voor het bepalen van je persoonlijke route richting Fort Voordorp.

Het congres programma

Het congres programma vind je hieronder:

Vragen

Heb je een vraag over het congres en heb je het antwoord niet op deze pagina kunnen vinden? We helpen je graag:

• Neem contact op met de Kunskapsskolan relatiemanagers van jouw school (mits jouw school al met ons samenwerkt);
  • Stuur een mail naar: congres@kunskapsskolan.nl of
  • Bel met ons secretariaat via 085 112 00 00.

We hopen je te verwelkomen in Fort Voordorp op woensdag 20 maart 2019!
We kijken uit naar je komst!

Op onze tickets gelden de volgende voorwaarden:

• Om de toegang tot het congres te kunnen garanderen, verzoeken wij je om het verschuldigde bedrag per ommegaande (dan wel door de financiële afdeling van jouw school) te betalen.
  • Na aanmelding is het niet mogelijk om je plaats te annuleren. Je plaats kun je wel overdragen aan een collega. Wil je een ticket overdragen en dus op een andere naam zetten? Stuur dan een mail naar: congres@kunskapsskolan.nl