Inspiratiereis

We leven in een tijd waarin persoonlijk contact veel verloopt via de digitale weg. Deze website is daar een voorbeeld van. Als basis is dat niet erg. Het werkt juist efficiënt. De kracht van communicatie blijft echter het grootst wanneer deze persoonlijk is. Horen, zien en voelen is vele malen overtuigender dan welke beschrijving dan ook. Dit principe wat wij als motto hanteren onder de noemer Beleven is leren, passen wij graag toe op ons aanbod rond gepersonaliseerd leren. Wie wil beleven hoe dit in de praktijk werkt kan deelnemen aan een korte inspiratiereis naar Zweden.

Voor zowel het po als voor het vo bieden wij inspiratiereizen aan. De po-reis bezoekt twee basisscholen, de vo-reis bezoekt twee voortgezet onderwijs scholen van Kunskapsskolan in Zweden.

Aanmelden voor de inspiratiereis doe je via een van de knoppen hieronder.

Maak hieronder je keuze: