Dit zijn wij

Onze droom: een leven lang leren

Ieder mens is uniek met eigen ambities en talenten. Van nature zijn we begiftigd met een onderzoekende, nieuwsgierige en creatieve houding waarmee we onze talenten kunnen ontplooien en onze ambities kunnen realiseren. Deze natuur heeft gemaakt dat we met elkaar meer hebben bereikt dan we ooit voor mogelijk hielden.

Elk mens, iedere leerling, heeft het recht iemand naast zich te vinden die hem oprecht ziet en hoort. Die hem stimuleert zijn ambities en talenten waar te maken. Simpelweg door in hem te geloven. Wij noemen dit de magische ontmoeting. De magische ontmoeting die je vormt, stimuleert en vertrouwen geeft door te bouwen op jouw ambities en talenten.

Wij geloven dat de school de plek is voor die magische ontmoeting.
En wij geloven dat die magische ontmoeting te organiseren is in het dagelijkse onderwijs. Waarom? Omdat we het hebben gezien en gevoeld, we hebben het beleefd.

Onze ambitie

Wij hebben de ambitie gepersonaliseerd leren de nieuwe normaal in het Nederlandse onderwijs te laten zijn. Betaalbaar voor de samenleving, uitvoerbaar voor de organisatie en behapbaar voor leraren en leerlingen.

Wij geloven dat ieder kind anders is en unieke ambities en talenten heeft. Iedere leerling heeft het recht op deze talenten en ambities te worden uitgedaagd. Onderwijs speelt hier voor ons een cruciale rol in.
Scholen kunnen leerlingen verleiden uitdagende doelen te stellen en heldere criteria stellen. Hen stimuleren eigenaarschap te nemen voor hun eigen leren en daarmee te leren voor het leven.
Onze boodschap: ‘life is what I make of it’.