Kunskapsskolan Nederland Congres 2017

Van denken naar doen

Zelf organisatiedoelen stellen rond gepersonaliseerd onderwijs

* Maak kennis met Kunskapsskolan Nederland *

Woensdag 22 maart 2017
Fort Voordorp – Utrecht

Oog voor de leerling

Ieder mens is uniek. Met eigen ambities en unieke talenten om die ook waar te maken.

Wanneer je als leerling echt aandacht krijgt, kan je meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Ons huidige onderwijs biedt daar onvoldoende ruimte voor.

Kunskapsskolan helpt scholen deze ruimte weer te creëren, iedere dag, voor ieder kind. Voor ons is dat de kern van gepersonaliseerd leren.

Maar hoe dan?

Structuur is de basis van leren. Kunskapsskolan’s KED-model helpt een school zorgvuldig doelen te stellen, waarmee gepersonaliseerd leren uitvoerbaar, organiseerbaar en betaalbaar wordt.

Kunskapsskolan Nederland biedt scholen ondersteuning in het behalen van die doelen. Daarbij wordt gekeken naar verandering van onderwijs, organisatie en cultuur. In eigen tempo, op basis van eigen mogelijkheden en ambitie.

Vertrouwen

Kinderen en ouders vertrouwen een school het belangrijkste toe wat ze hebben: hun toekomst. En daar zorgvuldig mee omgaan vraagt om verantwoordelijkheid.

Als je onderwijs verandert, moet dat dus zorgvuldig. Samen met de school voelen wij ons verantwoordelijk dit goed neer te zetten.

En ook hier speelt vertrouwen een belangrijke rol: in onszelf en in elkaar.

Onze 20 jaar aan onderwijservaring in Zweden en daarbuiten helpt daarbij. Omdat je met eigen ogen kunt zien dat het werkt.

Voor alle geïnteresseerde onderwijsprofessionals op een school in het po, vo en mbo

Wil je als onderwijsprofessional – leraar, schoolleider of bestuurder – meer weten over hoe je gepersonaliseerd leren uitvoerbaar, managebaar en betaalbaar invoert? Dan ben je van harte welkom op ons congres op 22 maart aanstaande in Fort Voordorp bij Utrecht.

Collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland delen daar graag hun ervaringen.

Samen de ambitie delen om leerlingen gepersonaliseerd leren te kunnen laten leren.

Samen meer bereiken dan we ooit voor mogelijk hielden. Dat geldt voor de leerling, maar ook voor ons als onderwijsprofessionals.

Samen met jullie willen we bouwen aan de KED Community. Het nationale en internationale netwerk van scholen en organisaties die elkaar steunen, uitdagen en opstuwen met als doel leerlingen gepersonaliseerd leren te bieden. Nu, in 2032 en lang daarna.

Programma

Het dagprogramma ‘Van denken naar doen’ bestaat uit verschillende rondes en activiteiten. De activiteiten worden verzorgd door collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland. De invulling van het programma vind je via de knop hieronder.

Na aanmelding en betaling ontvang je een entreebewijs en het programma. We vragen je dan om je in te schrijven voor de activiteiten van jouw keuze.

Deze congresdag is op woensdag 22 maart 2017 van 9.30 – 17.00 uur in Fort Voordorp, onder de rook van Utrecht.

Adres:
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan

Dit was vorig jaar

Wat levert het je op?

> Inspiratie en informatie over wat gepersonaliseerd leren is.

> Handvatten om gepersonaliseerd leren vorm te geven.

> Inzichten in hoe je als school stappen kunt zetten naar gepersonaliseerd leren.

> Kennismaking met collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland.

> Ervaringen van scholen in Nederland die je voorgingen: wat bij hen wel werkt en wat niet.

> Praktijkvoorbeelden hoe je aan de slag kan met gepersonaliseerd onderwijs.

Wat kost het?

Toegang tot deze congresdag bedraagt € 225,- (excl. BTW). Dit is inclusief lunch.

Wil je nog meer weten? Bel ons en vraag naar Raymond van Kerkvoorden. Of stuur een mailtje naar: congres@kunskapsskolan.nl

Groepsarrangement (5 = 4)

Kom met 5 collega’s en betaal voor 4! Voor scholen die met meer mensen willen komen, hebben we dit speciale groepsarrangement. Neem in dat geval dan contact op via: congres@kunskapsskolan.nl

Het is niet mogelijk om de inschrijving te annuleren.

Ben je onverwacht verhinderd, dan kun je je altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

De inschrijving is gesloten. Voor meer informatie kun je contact opnemen via info@kunskapsskolan.nl