Kunskapsskolan Nederland Congres 2017

Gepersonaliseerd leren, de volgende stap

Verbreden, Verlengen, Verdiepen

* Deze dag is speciaal voor de mensen die al met ons samenwerken *

Donderdag 23 maart 2017
Fort Voordorp – Utrecht

Meer oog voor de leerling

Ieder mens is uniek. Met eigen ambities en unieke talenten om die ook waar te maken.

Wanneer je als leerling echt aandacht krijgt, kan je meer bereiken dan je ooit voor mogelijk hield.

Ons huidige onderwijs biedt daar onvoldoende ruimte voor.

Kunskapsskolan helpt scholen deze ruimte weer te creëren, iedere dag, voor ieder kind. Voor ons is dat de kern van gepersonaliseerd leren.

Maar... wat als het lukt?

Het is je ambitie om leerlingen gepersonaliseerd onderwijs te bieden wat uitvoerbaar, organiseerbaar en betaalbaar is.

De eerste stap richting dat doel heb je de afgelopen maanden vanuit een Proof of Concept daadwerkelijk gezet. Verandering van onderwijs, organisatie en cultuur is – hoe pril soms ook – nu een feit en dan loop je tegen vragen aan.

Want wat doe je als de Proof of Concept slaagt? Heeft het team van de Proof of Concept verdieping nodig? Ga je verbreden naar de hele onderbouw? Verleng je richting de bovenbouw?

En wat is er nodig of wat vraagt het van jouw organisatie, mensen en middelen om de volgende stappen te kunnen zetten? Tijdens het congres gaan we in op deze vragen en delen we graag onze ideeën, kennis en ervaring.

Voor de onderwijsprofessionals met wie wij samen werken aan gepersonaliseerd onderwijs

Wil je als onderwijsprofessional – leraar, schoolleider of bestuurder – meer weten over hoe je gepersonaliseerd leren uitvoerbaar, managebaar en betaalbaar invoert? Dan ben je van harte welkom op ons congres op 23 maart aanstaande in Fort Voordorp bij Utrecht.

Collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland delen daar graag hun ervaringen.

Birgitta Ericson Award 2017

‘There is always a way!’

Als een van de grondleggers van Kunskapsskolan, herinnert Birgitta ons er dagelijks aan dat niets onmogelijk is als je er echt voor gaat.

Om Birgitta en haar gedachtegoed levend te houden, geven we jaarlijks aandacht aan een school of persoon die in het afgelopen schooljaar op bijzonder wijze heeft bijgedragen aan het succesvol invoeren van gepersonaliseerd leren.

Tijdens de  congresdag ‘Gepersonaliseerd leren, de volgende stap’ reiken we deze prijs voor de tweede maal uit.

Wie of welke school verdient volgens jou deze award? Draag jouw kandidaat voor 1 maart 2017 voor via congres@kunskapsskolan.nl.

Samen de ambitie delen om leerlingen gepersonaliseerd leren te kunnen laten leren.

Samen meer bereiken dan we ooit voor mogelijk hielden. Dat geldt voor de leerling, maar ook voor ons als onderwijsprofessionals.

Samen met jullie willen we bouwen aan de KED Community. Het nationale en internationale netwerk van scholen en organisaties die elkaar steunen, uitdagen en opstuwen met als doel leerlingen gepersonaliseerd leren te bieden. Nu, in 2032 en lang daarna.

Programma

Het dagprogramma ‘Gepersonaliseerd leren, de volgende stap’ bestaat uit vier rondes van vijf activiteiten. De activiteiten worden verzorgd door collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland. Het definitieve programma van de dag maken we begin februari 2017 bekend.

Via de KED Academie kun je je inschrijven voor de activiteiten van jouw keuze.

De inloggegevens voor de KED Academie ontvang je na je aanmelding en betaling.

Deze congresdag vindt plaats op donderdag 23 maart 2017 van 9.30 – 17.00 uur in Fort Voordorp, onder de rook van Utrecht.

Adres:
Voordorpsedijk 28b
3737 BK Groenekan

Dit was vorig jaar

Wat levert het je op?

> Handvatten om gepersonaliseerd onderwijs in de Proof of Concept verder te verdiepen.

> Ideeën om gepersonaliseerd leren uit te rollen over de hele onderbouw.

> Inzichten om gepersonaliseerd leren door te trekken naar de bovenbouw.

> Kennisdelen met collega’s uit Zweden, Engeland, India en Nederland.

> Netwerk van scholen die serieus werk maken van gepersonaliseerd leren, in samenwerking met Kunskapsskolan.

Wat kost het?

Toegang tot deze congresdag bedraagt € 225,- (excl. BTW). Dit is inclusief documentatie en lunch.

Tot 31 januari 2017 betaal je slechts € 195,- (excl. BTW).

Wil je nog meer weten? Bel ons en vraag naar Raymond van Kerkvoorden. Of stuur een mailtje naar congres@kunskapsskolan.nl
(excl. BTW).

Groepsarrangement (5 = 4)

Kom met 5 collega’s en betaal voor 4! Voor scholen die met meer mensen willen komen, hebben we dit speciale groepsarrangement. Neem in dat geval dan contact op via: congres@kunskapsskolan.nl

Het is niet mogelijk om de inschrijving te annuleren.

Ben je onverwacht verhinderd, dan kun je je altijd kosteloos laten vervangen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Mis het niet! Schrijf je in voor 31 januari en ontvang de early bird korting

Inschrijfformulier congres op 23 maart

Naam onderwijsinstelling of organisatie waar je werkzaam bent (* verplicht)

Je functie *