Kunskapsskolan Nederland Congressen 2018

Woensdag 21 en donderdag 22 maart 2018
Fort Voordorp – Utrecht

Ook dit jaar organiseert Kunskapsskolan Nederland weer twee inspiratie congressen voor onderwijsprofessionals die de ambitie met ons delen om gepersonaliseerd onderwijs realiteit te maken voor leerlingen en studenten in Nederland!

'Van dromen naar doen' - 21 maart

Congres ‘Van dromen naar doen’ op woensdag 21 maart 2018 richt zich op de onderwijsprofessionals die nog niet met Kunskapsskolan samenwerken maar wel nieuwsgierig zijn naar gepersonaliseerd onderwijs volgens Kunskapsskolan, hier meer over willen weten en mee aan de slag willen gaan.

Meer informatie en het aanmeldformulier voor het congres ‘Van dromen naar doen’ vind je via de onderstaande knop:

'Knowing me, knowing you' - 22 maart

Congres Knowing me, knowing you’ op donderdag 22 maart 2018 richt zich op onderwijsprofessionals die al een samenwerking met Kunskapsskolan zijn aangegaan in de vorm van een Proof of Concept (PoC) en die al flinke stappen hebben gezet richting de realisatie van gepersonaliseerd onderwijs.

Meer informatie en het aanmeldformulier voor het congres ‘Knowing me, knowing you’ lees je op KnowHow.

Via jouw Learning Portal inloggegevens heb je toegang tot KnowHow. Mocht je nog geen account in gebruik hebben, kan de superuser van jouw school je helpen om dit account aan te maken.

Welk congres is voor mij geschikt?

Twijfel je nog? Neem contact op met de relatiemanager van jouw school, mail naar congres@kunskapsskolan.nl of bel met ons secretariaat via 070 337 83 54.