Blink jij uit op het gebied van innovatie in informatie-architectuur en systeemontwikkeling? En doe je dat in combinatie met jouw sterke communicatieve vaardigheden? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou, want wij staan aan de vooravond van grootschalige ontwikkelingen. Interessant? Lees dan nu verder!

Team Infrastructuur

Als Architect/Lead Developer maak je deel uit van ons Team Infrastructuur. Team Infrastructuur werkt aan de continue innovatie van de digitale leeromgeving die onze leerdoelgerichte wijze van onderwijs ondersteunt. Op dit moment staan we voor een aantal grote functionele uitbreidingen, die er toe leiden dat we een compleet nieuw platform (Educatief ERP) gaan ontwikkelen. Is het jouw uitdaging om daar een belangrijke rol in te vervullen?

Doel van de functie

Als Architect/Lead Developer zorg je ervoor dat onze IT-systemen en -processen structureel worden geïnnoveerd, foutloos draaien en naadloos op elkaar aansluiten. Dit betekent dat je enerzijds een belangrijke rol speelt in de ontwikkelstrategie, het ontwerp en de realisatie van onze Learning Portal. Anderzijds zorg je voor het borgen van de correcte werking van onze systemen: quality assurance, beveiliging/privacy en optimale schaling van hardware resources.

Wat zijn jouw verantwoordelijkheden?

Wij werken op een DevOps-achtige wijze en daardoor bestaat jouw werkpakket uit een breed palet van verantwoordelijkheden. Zo ben je verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van onze architectuur en de software van de Learning Portal (+ aanpalende systemen). Daarnaast heb je ook coördinerende en monitorende taken m.b.t. technische en inhoudelijke aspecten.

• Ontwikkelen van applicatie-architectuur en standaarden;
  • Requirementsanalyse, ontwerpen objectstructuur/gegevensstructuur, ontwerpen applicaties;
  • Technical lead/meewerkend voorman;
  • Releasemanagement en -realisatie;
  • Testen en testautomatisering;
  • Deployment, configuratiemanagement, informatiebeveiliging en privacy;
  • Gebruikersondersteuning en het oplossen van technische problemen in crisissituaties (onze Learning Portal kent een uptime van 99,9%);
  • Optimaliseren van software en systemen.
Wat vragen we van jou?

Naast een forse dosis ervaring als Architect en Lead Developer vragen wij van jou ook technisch inhoudelijke ervaring met de tools en technieken waar wij mee werken:

• Frameworks: ASP.NET Core, Rest, Aurelia, Angular, SignalR, OAuth2;
  • Omgevingen: Microsoft SQL Server, Azure, VisualStudio, GIT;
  • Overige tools: Node.js / NPM, Gulp;
  • Frontend: HTML, CSS;
  • Onderwijsstandaarden: Edukoppeling, UWLR, SAML, QTI, Entree, TinCan;
  • Scrum / Agile.

Je hebt een HBO- of universitaire IT-opleiding zoals bijvoorbeeld Informatica of Software engineering en je hebt bij voorkeur affiniteit met gepersonaliseerd onderwijs en/of ervaring in de onderwijsbranche. Je bent goed in samenwerken, bent resultaatgericht en beschikt over innoverend vermogen. Tot slot ben je een goede communicator die oog heeft voor intensieve betrokkenheid van stakeholders en voor het managen van hun verwachtingen.

Wat bieden wij jou?
  • Een functie voor 40 uur per week (36 uur of 32 uur mag ook);
  • We beginnen met een contract voor 12 maanden; een langdurig dienstverband is onze intentie;
  • Geïnspireerde en betrokken collega’s die samen gepersonaliseerd onderwijs in heel Nederland willen stimuleren;
  • Mogelijkheden tot het ontplooien van je eigen ideeën en talenten in een hecht team;
  • Een duurzame en gezellige werkplek op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag;
  • En kantoor dat goed bereikbaar is met zowel OV als met de auto (gratis parkeren).

Ons kantoor bevindt zich op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Ons kantoor is uitstekend te bereiken met het ov en de auto, maar momenteel werken we vooral vanuit huis.

Reageren op deze vacature?

Zie jij jezelf als onze Architect/lead Developer en wil je ook graag jouw bijdrage leveren aan gepersonaliseerd onderwijs? Wij ontvangen graag jouw sollicitatiebrief en CV via solliciteren@kunskapsskolan.nl onder vermelding van ‘Architect’.

Mocht je nog vragen hebben omtrent de vacature, neem dan contact op met Frank van der Kruk of Brenda Docter via 085 112 00 00.

Kunskapsskolan Nederland: wie zijn wij?

Wij zijn Kunskapsskolan Nederland. Samen met scholen werken wij aan het realiseren van onderwijs dat start vanuit de kracht en ambitie van elke leerling. Elk mens is uniek, met eigen, persoonlijke dromen en unieke kwaliteiten om die dromen te verwezenlijken. Ieder mens heeft de behoefte hierin gezien en gehoord te worden. Wij stimuleren onderwijs waarin leerlingen zichzelf uitdagende doelen stellen en eigenaarschap nemen in hun eigen leerproces. Daarmee leren zij voor het leven.

Gepersonaliseerd leren stelt de ambitie en de kwaliteiten van leerlingen centraal door ze te verbinden aan de leerdoelen op school. Kunskapsskolan Nederland helpt scholen niet alleen om gepersonaliseerd leren uitvoerbaar en betaalbaar te maken, maar ook om op een verantwoorde manier de transformatie naar gepersonaliseerd leren binnen een bestaande school vorm te geven.

Jouw werkplek

Welkom in ons kantoor! Waar je omringd wordt door planten, hout en Perzische tapijten. Wij vinden het belangrijk om in een groene, creatieve en natuurlijke omgeving actief te zijn en waar genoeg plek is om te werken maar ook zeker om te ontspannen. Het uitgangspunt voor het inrichten van de gehele ruimte is onze waarden, die je zelfs op de muur kunt terugvinden.

Voel je welkom om onze nieuwe werkplek binnen te stappen, hier te werken en te ontmoeten. Plof lekker neer op onze heerlijke bank en drink een koffie of theetje onder het genot van een gesprek over gepersonaliseerd onderwijs in Nederland.

Deel binnen je eigen netwerk: