Aan de slag

Een persoonlijke aanpak

Iedere leerling is uniek, iedere school is uniek en heeft haar eigen ambities en talenten. Daar sluiten we altijd op aan.

De mensen bij Kunskapsskolan Nederland zijn teamplayers. We werken samen vanuit een positieve wederzijdse afhankelijkheid – we weten dat we onze ambities alleen kunnen realiseren door samen te werken.

Wij werken samen vanuit de volgende waarden:
> Zien: We zien en horen jou en en we zien wat je nodig hebt.
> Kunnen: Samen bereiken we meer dan we voor mogelijk houden.
> Doen: We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen.
> Uitdagen: We dagen jou uit om het gewoon te doen!

Wij dagen jou uit om op dezelfde manier met ons samen te werken. Voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking, neem gerust contact met ons op.

boy-circle

De kernwaarden van Kunskapsskolan

• Iedereen is anders
  • Uitdagende doelen en heldere criteria
  • Leren voor het leven
  • Life is what I make of it

Ons fundament

Wij stellen onszelf dagelijks de vraag:

Is wat ik nu doe, in het belang van de leerling?

Als je met ons samenwerkt, vragen we jou ons deze vraag regelmatig te stellen. Zodat we elkaar scherp houden op onze ambitie – de leerling centraal!

Wij geloven dat je samen meer kunt bereiken dan je ooit voor mogelijk hield. Onze ambitie om gepersonaliseerd leren in Nederland betaalbaar, uitvoerbaar en behapbaar te maken en daarmee bereikbaar voor alle leerlingen van Nederland, delen we met onze internationale partners in Zweden, Engeland, de Verenigde Staten, Saoedi-Arabië en India.